Summa sidvisningar

måndag 3 september 2018

Sommaren bara fortsätter

Som svar på gårdagens frågeställning - Visst blev det fiskelycka i lämplig mängd: 8 abborrar! En del hamnade i rökugnen och en del blev filéer. Mums! Vi har idag utforskat holmen och hittat många nya underbart vackra platser. Vi hann också bygga och måla lite och besöka favoritbutiken Micks Trä & Järn och slösa lite pengar. Det har varit sommarvärme med 22 grader i skuggan och strålande solsken.

Igår somnade jag ovanligt tidigt och vaknade relativt pigg redan kl 6 på morgonen. Tittade ut genom fönstret och konstaterade att det var en vacker dimmig morgon med fluffiga rosa moln på himlen. Det var bara att kliva i gummistövlarna och gå ut på bryggan. Vilken härlig upplevelse att följa med när dagen och naturen vaknar, färgerna och ljuset ändra för varje minut. Tänkte redan gå in till den varma sängen tillbaka när solen plötslig steg upp som ett rött eldklot i dimman.

Beslöt att oftare stiga upp i gryningen, vet att det är svårt att komma loss från den sköna varma sängen, men det är något magiskt med färgerna och känslan i morgonens tidiga timma.

Soluppgång på bryggan en tidig morgon i september, Nr 187/365
Såhär såg det ut när jag kom ut ca 6.15
Såhär såg det ut när solen stigit upp i dimman, ca kl 6.50


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar