Summa sidvisningar

onsdag 2 januari 2019

Välkommen 2019!

1 januari 2019

En sovmorgon i skön hotellsäng, lång lyxig hotellfrukost, strövande i shoppingcenter och på stan. Båtresa hem och avslut på ledigheten. Imorgon väntar vardagen igen.

Vi säger hej då år 2018 och välkommen 2019! Året som gått var igen händelserikt på många olika sätt. Det började festligt med mitt 50-årskalas med de bästa i januari. Året medförde mycket oro och sorg när svärmor insjuknade och gick bort och arbetskompisen fick cancerdiagnos. Men också så många fina glädjeämnen, bl.a. en helt otrolig sommar som varade många månader. Resorna till Lissabon och Budapest med löparskorna i bagaget gav nya upplevelser och mycket stolthet. Stugprojektet gick några kliv framåt, bryggan blev färdig, huset fick lite fler plankor och skruvar plats och vi byggde ett riktigt utedass. Många fina långa strand- och skogspromenader, gympass, löprundor och cykelturer. Minstingen avklarade militären och började studera i Åbo, den äldsta fick sitt slutarbete inlämnat och har fått jobb. På hösten påbörjade jag studier i utbildningsledarskap och samtidigt också en längre fotoutbildning. Många fina möten med nya och gamla bekanta både privat och på jobbet.Det har verkligen inte varit tråkigt trots att livet är mycket lugnare på tumis.
Kameran jag fick i 50-årsgåva har jag använt flitigt och försökt hålla fotodagboken igång, dock med sämre resultat än förra året, det behövs lite skärpning... Tänkte i alla fall fortsätta åtminstone ännu en tid. Väntar med öppet sinne på vad det nya året för med sig! Hoppas på mycket glädje, kärlek  och nya upplevelser!

Nya året togs emot med tusentals andra glada människor på frihetsplatsen i Tallin. 
1.1.2019, kl 00.06. Nr 1/365

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar