Summa sidvisningar

söndag 23 juni 2019

Midsommardag

Lördag 22 juni 2019

Sovmorgon med regn, lite åska och hård vind men också ett uppfriskande morgondopp. Det blev mest att sitta inne i stugan och mysa, kolla foton och prata om ditt och datt. Kusin med familj for vidare till sin egen stuga ett stenkast ifrån men kvar blev syskonen med bihang :)

Lunch av goda rester, bastubad, simtur i havet och en skön skogspromenad till andra sidan holmen. Vädret blev soligt och fint efter hand, men vinden bara ökade.

Så blev det dax för dagens höjdpunkt, MAT! Så gott med grillat kött, grönsaker i olika former, sallad, såser och allt möjligt gott. Maten smakade bra ute på den fina terassen igen.

 En GT i solen är aldrig fel! Nr 151/365









2 kommentarer:

  1. Fantastiska bilder och fina ord Monica ! Så roligt att ni kom och var med, det blev en av de bästa midsomrar jag upplevt ! Lycka till nu med allt bygge ni har på gång, men njut också av semestern. Och så hörs vi och ses snart igen ! Kram ! Syrran

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Vi är jätteivriga med bygget, det känns bra, och jag vet att vi också hinner njuta av lediga stunder! Välkomna hit, vi ses! Kramar

      Radera