Summa sidvisningar

söndag 26 februari 2017

Värme och mys

Vi bränner en brasa i vår kakelugn varje kväll, för att spara värmekostnader och för att det är mysigt. Vedhögen ligger en liten bit från huset så vi brukar hålla ett litet lager på terassen för att inte behöva springa ut i snön varje dag. Idag var det dags att fylla på terasslagret, så nu har vi ved för nån vecka igen. Sen börjar det förhoppningsvis vara för  varmt för att elda... Nåja lite ved har vi ännu i lager i fall det blir en kall vår.

Istället för att gå ut på isen i snöovädret idag gick vi på bio för att se filmen La La Land. Den har rekordmånga Oscarsnomineringar så få se hur det går i natt på Oscarsgalan. Tycker den är värd varenda pris, för den var verkligen bra. Såna skickliga skådespelar- och musikprestationer ser man sällan! Dessutom var den fängslande från första till sista sekund. Feelgood till 100%.

Veden i fina rader i väntan på att brännas upp! Nr 49/365

2 kommentarer:

  1. Fin vedhög ! Vi håller också på med ved här på skären. Tagit ner flera gamla alar vid stranden, så nu har vi nog ved till nästa säsong ! Mysigt med brasa är det ju alltid ! Ha de gott ! h, Syrran

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj vad ni är flitiga. Vi måste också börja spana efter ny ved! Som tur byggs det massor här i trakten så det fälls en massa träd som man kanske får köpa!

      Radera