Summa sidvisningar

lördag 27 juni 2020

Staket och hetta

Idag tror jag det var den varmaste dagen hittills i sommar. Vi har ingen utetermometer, men det kändes i alla fall så. Det blev flera dopp i havet!

Vi byggde också ett staket till bastuterassens ena sida. Det blev ju riktigt snyggt, saknas ännu ett rep som ska gå i mitten av staketet, sen är det klart. Och vi är alltid så himla nöjda och stolta när ett till litet projekt är avklarat, men det får man väl vara!

Dagens bästa var ändå att Linda fått studieplats på ÅA, som hon önskade! Nu blir hon studerande igen och Jocke o Linda blir studiekompisar :)

Nytt staket vid bastun. Nr 124/365


2 kommentarer:

  1. Hej ! Vad fint allting blir och härliga bilder från ert sommarparadis, nu längtar jag verkligen att få komma dit och uppleva Nagu igen ! Har min första semesterdag idag och regn utlovas....fast det har jag och naturen nog längtat efter länge, så torrt överallt och tunnorna är tomma. Ha skön fortsättning på sommaren och hoppas vi kan ses snart ! Kram syrran

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det skulle verkligen vara kul om ni kom hit! Vi Hoppas det lyckas ännu i sommar! Här fick vi lite regn igår, så mycket att tunnorna fylldes och naturen fick sitt. Idag uppehåll men risk för skurar. Ha en riktigt skön semester, ni har också ett paradis där på er holme! Kram

      Radera