Summa sidvisningar

måndag 30 januari 2017

Hemfärd

Så var det dags att ta farväl av de vackra alperna och Oetzdalen. Vårt flyg gick först 18.40 på kvällen, men vi packade ihop och körde iväg med start ca 10 på förmiddagen. Vi körde via flera fina alpbyar, också kända sådana. I Seefeldt var det backhoppningstävlingar och i Garmich Partenkirchen såg vi skidskyttetävlingar.  Till München kom vi ca 13-tiden och körde en del av ungdomarna till en lägenhet som de hyrt för två dagar. De kommer hem först på tisdag.

Vi tog en stadspromenad i München då vi hade lite extra tid och passade på att bonga del av de mest kända platserna där. T.ex Marienplatz, St Peterskyrkan, Karlsgate, Friedensegel, osv.  Vi stack oss också in i den typiskt tyska ölstugan Hofbräuhaus, men drack ingen öl den här gången.

Vi körde  i god tid till flygplatsen för att återlämna hyrbilarna och checkade in de många väskorna och skidpåsarna. Vi var hemma vid midnatt och ett hem med 16 graders värme inomhus väntade oss. Nu är det bara att återvända till vardagen och livet hemma igen. Det känns bra efter en kanonsemester!

Våra lägenheter fanns på andra och tredje våningen i detta hus.I bottenvåningen fanns en restaurang som heter Il Giardinao. Nr 24/365

Maximilian bron över floden Isar


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar