Summa sidvisningar

söndag 12 mars 2017

Marspojkar

Båda sönerna är födda i mars, med fyra års mellanrum, men bara två dagar mellan födelsedagarna. I år blev de 24 och 20 år gamla och idag firade vi dem med middag hos oss. Båda älskar god mat och vi bjöd på en av deras favoriträtter, rom, denna gång med blinier. Vi köpte t.o.m en riktig blinipanna för det är något vi saknat och vår gamla plättpanna funkar inte på den nya induktionsspisen. Till varmrätt blev det lammlägg, sallad och potatisgratäng kryddad med timjan. Efterrätten var en ny bekantskap, provade en lakritsbrownie. Allt blev jättegott och smakade åt alla.

Vi har inte bara ätit gott idag utan hann också med en 10 km promenad längs den gamla vanliga strandpromenaden. Ännu gick det bra att gå på isen och det var massor av folk ute i det fina vårvädret.

Blinier på kommande i den fina röda gjutjärnspannan! Nr 63/365

Tillbehör

Vårblommor


3 kommentarer:

  1. Ååå skulle så gärna ha varit där och ätit blinier med er, ser så gott ut ! Har tittat igenom de senaste dagarnas dagboksbilder, de är otroligt vackra alla dina bilder ! Och fin text. Konserten Spegling var säkert mäktig, måste nog se den på Arenan. Härligt att ni kan promenera så där långt på isen, men det är väl nog slut med isföret snart, tycker vi har vår i luften ! Ha de gott !
    Kram
    Carina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skulle faktiskt ha varit jättekul om ni också varit här! Jag är nog lite hysterisk skraj när det gäller att gå på isen den här tiden på året, men där var mycket folk ännu, så vågade därför gå. Men nu är nog våren här, det doftar så!! Tack för positiva ord om bilderna, ännu har jag orkat med 365-projektet, bara ca 300 kvar :) Kram

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera