Summa sidvisningar

söndag 9 april 2017

Födelsedag och valdag

För 23 år sen föddes världens finaste flicka. Idag fick vi fira födelsedagen med henne och alla våra ungdomar. Vi hade lite råvaror och mat från gårdagens catering och kunde bjuda på godsaker i olika former.  Som huvudrätt lagade mannen inhemsk lammstek som han köpt på Stockmanns Galna Dagar. Oj vad vi åt och pratade och det var så roligt att få träffas och få lite uppdaterad info om dem alla. Ungdomarna fick dessutom ta med sig lite kött och korv så de klarar sig :)

Palmsöndagens påsktroll hittade inte riktigt hit till vårt hus, vi som hade laddat upp med flera påsar chokladägg. Några gulliga troll ringde ändå på dörren och frågade om de får "virpoa". Våra egna stora troll fick istället äta lite mer choklad. Nu börjar stilla veckan och snart är det påsk med lite extra lediga dagar, ska bli så skönt! Det har varit ganska mycket program och jobb både i veckorna och på veckosluten en längre tid.

Vi promenerade också till vallokalen, Kungsgårdsskolan här i hemknutarna, för att ge vår röst i kommunalvalet. Nu sitter vi och tittar på valvakan och följer med resultatet.

Glatt födelsedagsbarn som fick det hon önskat! Nr 90/365

Ljusrött bubbel med jordgubbar, dagen till ära

Hela familjen samlad!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar