Summa sidvisningar

fredag 28 april 2017

Hattparad och avsked

Idag kom alla 200 barn som deltagit i verkstäderna på onsdag och torsdag till biblioteket Dokk1. De fick alla göra egna hattar tillsammans med de olika ländernas ledare. Vi fick det lyxigt och hade en härlig, lugn och snäll klass på 20 elever i vårt verkstadsrum medan alla andra hade stora grupper i de stora salarna. Ett kreativt kaos som ingen visste om det skulle funka, men det blev en succe på alla sätt och vis. Vi hade naturen som tema precis som under de tidigare dagarna men med lite blandade material. Resterna av alla kottar, videkissor, granris och pinnar som jag samlat kom nu till använding och barnen skapade otroliga kreationer.

På eftermiddagen blev det sedan danskt öl, avsked och kramkalas med löfte om fortsatt samarbete.Nu har vi mycket att smälta och inspireras av!

 Glada och lyckliga barn med sina fina hattar, Nr 108/365

Samling före paraden för tal till alla barn
Koncentrerade unga skapare
Limpistolerna var i flitig användning! 

Hatt inspirerad av finsk natur med material från Köklaxskogarna

Fundersam ung man under sin hatt!





2 kommentarer:

  1. Oj så fina naturliga hattar ! Tänk att du hade med dej material från köklaxskogen, stor kappsäck ?? Vilka fantastiska dagar ni haft där i Århus, du är säkert fylld av nya ideér och inspiration. Önskar er en glad valborgshelg, här tar vi det lungt i dagarna tre !
    Kram Carina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, kappsäcken med material vägde 22,7 kg (gräns 23 kg)! :) :) Vi har haft det helt fantastiskt! En upplevelse som kommer att sätta sig starkt i minnet! Skön valborg till er, vi kommer också att ta det lugnt! Har fått några cm snö idag....

      Radera