Summa sidvisningar

söndag 2 april 2017

Natur och fotografering

Sov så gott i en skön hotellsäng och hade klockan på väckning kl 7. Solen sken och jag hoppade i kläderna och tog en promenad längs stranden före frukosten. Det var en så vacker och fin morgon, fåglarna kvittrade och måsarna skrek. Såg en dam som kom cyklande för att gå och simma i havet, ett par som var ute med sina hundar och en man som stod och fiskade.

Genast vid kursstarten idag körde vi ut till Högholmen i Tvärminne, där det finns en otroligt vacker naturstig med varierande landskap och miljöer. Vacker tallskog, betesängar, höga klippor, sandstränder och sanddyner. Vilken njutning att gå runt och fota och insupa den friska havsluften.Det var helt magiskt sken av solen och en härlig stillhet i skogen. Idag kändes det i luften att våren är här. Vilken kontrast till gårdagens blåsiga och gråkalla väder.

Så mycket jag lärt mig igen och träffat nya trevliga människor!

Soluppgång vid fabriksudden, Hangö. Nr 84/365

Diamanter i granen, kanske det är Tingeling som blänker lite rött ....  



 Snart är sommaren här!


2 kommentarer:

  1. Jättefina bider och säkert lärorik kurs igen, är riktigt avundsjuk ! Och grattis till hedersomnämnadet du fick med julbollen ! :) Det är så roligt att följa med din dagbok och lessen att jag inte kommenterar nå ofta, men jag kikar nog in nästan varje dag. Ha de bra i april, hoppas vi också får se blåsipporna snart ! Kram och gonatt av syster !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din fina kommentar och roligt att du följer dagboken! Blåsipporna är nog snart framme hos er också! Idag rensade jag lite i trädgården, första gången efter vintern. Kram!

      Radera