Summa sidvisningar

måndag 17 juli 2017

Härlig fest för härlig vän!

Det är många kalas och fester i år eftersom vi alla som är födda 1967 fyller jämna år. Idag var det dags för vännen Maria att fira sin födelsedag i Pargas. Hon firade genom att också ha vernissage på sin första egna konstutställning i ett galleri.

Vi körde till Pargas med en sväng via Skanssi för att köpa ett par byxor åt Jörn. Vi tog in på Hotell Kalkstrand i Pargas centrum och promenerade till Gamla kommunstugan till vernissagen.  Där fanns Maria på plats och många andra gäster. Vi fick höra på fina berörande tal och lyssna på vacker och svängig musik av en pianist och en sångare. Det var en så varm och fin stämning och Marias tavlor var alla så otroligt fina, jag är så imponerad av hennes talang och kunskaper att skapa dessa konstverk med så otroligt vackra kombinationer av färger och en djup känsla. Lokaltidningen gjorde ett reportage i veckan om konstnären och hennes utställning.

Det blev också efterfest hemma i Marias och Bonas vackra hem. De bjöd närmaste familjen och vännerna på en fin fest i trädgården och även här var stämningen varm och på topp med musik, god mat och mingel och babbel. Bona grillade hamburgare i tex-mex stil med otroligt goda tillbehör och caesarsallad. Det var också så roligt att träffa Brita och Nina med respektive pojkvänner och lära känna dem, vi har ju bara träffats oss flickor emellan. TACK för en otroligt fin fest!

Vacker kvinna i vacker trädgård! Nr 185/365

Vänskap i över 30 år!

Det bjöds på fantastiskt god mat, bl.a denna kaka som var en fröjd för ögat och gommen!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar