Summa sidvisningar

söndag 16 juli 2017

Sista nattvarden

Vårt dygnsrytm har blivit lite förskjuten mot sena middagar och uppesittarnätter, men ändå är vi ganska tidigt uppe på morgnarna. Idag hade vi stämt möte kl 8.15 för att gå på hotellfrukost och det var en verkligt fin bufféfrukost av hög kvalitet. Vi hade också talat om att se hur det känns på morgonen ifall vi orkade gå på en guidad rundvandring i Tallin. Alla var nog med på noterna och vi hade än en gång en otroligt skicklig guide, bara nyss fyllda 20 år. Han var både rolig, kunnig och intressant att lyssna på.

Vi hann ännu gå via Super Alko för att ta med oss lite viner och andra alkoholdrycker eftersom man bara måste passa på då det är så billigt.

På kvällen gjorde Shelley en måltid åt oss, vi inhandlade alla ingredienser redan på tisdag och vi hjälptes åt med att fixa middagen med Shelley som köksmästare. Det blev så otroligt gott och vackert. Hon är jätteintresserad av allt som har med mat att göra. Receptet var en blandning av flera rätter, men ett av recepten kom från en kokbok med recept från restauranger i Seattle som vi fick av dem i gåva. Vi fick grillade jätteräkor, pasta med vitlök, vittvin, parmesan och basilika, sallad med päron, kräftstjärtar och en sås av mögelost, majonäs och surmjölk. Mums, detta kommer vi säkert att prova på också senare. Det blev igen en lång uppesittarkväll, den sista med våra gäster, imorgon fredag ska de flyga vidare till Hamburg.

Gourmetmiddag a´la Shelley och Ben. Nr 183/365
De delade rum i ett år för 35 år sedan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar