Summa sidvisningar

tisdag 4 juli 2017

Välipäivä

Även idag lite vardagsärenden att sköta och fixa. Det känns ganska omöjligt att fira en avkopplande semester hemma i Esbo, det blir bara stress, vardag och jobb. Därför for vi genast iväg västerut när alla måsten var skötta. Snart (på lördag) kommer också Amerikagästerna, men deras visit har vi redan planerat till en del och städat till en del.... Vi åker nog till stan senast på fredag.

Det blev en mycket mulen, regnig och krokig väg till Nagu idag. Vi har börjat se på vägg-, tak, och golvmaterial till stugan och hittade en trävaruhandel i Ypäjä som säljer stockpanel förmånligt. Vi körde därför där via för att titta på materialet och resan hemifrån till Nagu tog ca 4 timmar... Det var rätt så bra virke men vi måste mäta lite innan vi bestämmer oss. Allt jäkla fint virke är bara så jäkla dyrt!

Nu har gubben somnat framför datorn och Netflix, så det är väl bara att krypa i sängs. Hoppas stugan värmts upp lite tills imorgon. Här sitter vi iklädda fleece och yllesockor inbäddade i filtar. Kalendern visar fjärde juli och termometern visar 13 grader ute.(enligt Foreca, troligen ännu kallare, har ingen termometer).

 Trävaruhandelns gård i regn, Nr 174/365

Evighetsbyggarnas gård före regn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar