Summa sidvisningar

söndag 22 oktober 2017

Släktmöten

Idag måste våra gäster åka hem, så fort tiden går när man har roligt. Det blir så sällan vi träffas och hinner sitta och prata ordentligt med syskonen och mamma och pappa. Nästa gång blir väl vid jul då vi planerat att åka till Vasa.

Hela Vasa-gänget hade köpt en gemensam gåva åt Oscar och Laura till förlovningen. De kom till oss idag på brunch och fick då ta emot sin gåva. Paketet innehöll en jättesnygg och rolig desig-bordslampa som ser ut som en gubbe och de blev så glada över den. Den ska troligen få heta Gösta! Carina och Tom hade dessutom en bonusgåva, en nyutkommen bok av Mauri Kunnas om Finlands historia, och den var också verkligen uppskattad! Båda är Mauri Kunnas fans!

Vi förde Carina och Tom till tåget och förde samtidigt kärl från gårdagens tillställning till Jörns jobb. Sen hämtade vi lite mera restvirke från Munnes och resten av kvällen var det soffan, TV:n och datorn som gällde. Vilket roligt och uppfriskande veckoslut det varit! Tusen tack käraste syster och svåger!

 Glädjen är stor över de fina gåvorna som förlovningsparet fick! Nr 283/365
Han ska heta Gösta!

 Morgonpromenad till Musslaxbergets utsiktsplats!
Frostigt spindelnät



2 kommentarer:

  1. Tack för ett alldeles underbart veckoslut hos er med god mat, gott sällskap och fina naturupplevelser ! Det här lever vi länge på ! Helt fantastiska bilder igen ! Ha de gott tills vi hörs och ses igen ! Kram !
    syster Carina

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK själva för att ni kom och förgyllde vår vardag!! Och jo, det här lever vi länge på, tills vi ses igen! Kram <3

      Radera