Summa sidvisningar

söndag 28 maj 2017

Hangö i mitt hjärta

Gårdagen blev lång med väckning 6.30 och biltur från Nagu till Hangö och fotokurs till sena kvällen. Jag vaknade av mig själv tidigt också idag och beslöt att gå ut och fota före frukosten. Vi hade fotografering på egen hand fram till kl 10 då vi skulle samlas i kursutrymmet för redigering, bildvisning och fotosnack. Det hade regnat på småtimmarna, luften var fräsch och solen sken när jag vandrade ut till Parkbergen.

Tiden går så snabbt när man börjar gå igenom över 400 bilder, sortera, slänga, redigera och försöka välja ut tre för visning åt gruppen. Det är ett verkligt petjobb och man kan hålla på hur länge som helst med en bild. Det är jätteroligt att se och diskutera allas bilder, hur olika bilder alla tar fast vi går på samma ställen.

Vi åt lunch tillsammans på De Fyra vindarnas hus, ett helt fantastiskt ställe ute på en udde med havsutsikt över Östersjön.

Igen har man lärt sig mycket nytt, fått mycket tid att öva fotografering, fått njuta av våren och naturen och uppleva nya fantastiska platser och förstås träffat trevliga människor.

 
Gräslök i bergsskreva på Parkbergen, Hangö. Nr 138/365

Ovanligt österbottnisk vik (Gåsörsviken) vid Tulluddens naturstig, Hangö

Strandkål växte på många ställen

Nya badhytter hade byggts för i år och fanns på Casinostranden

 Farväl Hangö, see you soon!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar