Summa sidvisningar

söndag 21 april 2019

Påskdagen

Vaknade tidigt och såg att solen höll på att gå upp. Fick inte genast sömn utan gick istället ut på bryggan och beundrade gryningen. Så lugnt, tyst och vackert. Fågelkvitter var det enda jag hörde. Somnade nog sen om för en stund innan frukosten.

 Soluppgång i Hemviken. Nr 102/365

Vi hann göra en massa saker idag, började med en löptur längs Högsarvägen. Jörn tränar för maraton som är om en vecka i Krakow, jag tränar annars bara, mest för konditionen. Sen måste vi ju tvätta av oss svetten.... men vi har ju ingen bastu här ännu, så det blev havet. Mycket, mycket kallt, men ganska skönt egentligen.

 Vårskrik i Hemviken
 Så var det dags för lite arbete, jag målade takpanel på löpande band ute i solen och Jörn byggde terrassen färdig. Det blev så fint!! Ingen bild tog jag på varken målande eller färdig terrass, kanske imorgon!

För att få lite omväxling i påskvardagen på stugan tog vi oss in till kyrkbyn för att äta. Det blev Ailis kryddor på gästgiveri Martta. Det var jättegott och alltid lika mysigt. Vi hann få lite förrätt från påskbuffen som just höll på att stänga, och en supergod lammstek till huvudrätt. Det var ännu mycket tyst och lugnt i kyrkbyn, synd att säsongen är så kort.

Via förrådet i Nagu och plocka med några grejer som behövs för byggandet av stugköket. De blev kvar i bilen tills imorgon, nu är det tack o gonatt!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar