Summa sidvisningar

söndag 25 augusti 2019

Hemfärd

Vi som sov i huset vaknade ganska tidigt, bastugänget lite senare. Vi var så hurtiga att vi t.o.m. tog ett uppfriskande morgondopp (det var nog ganska kallt). Ett superlyxigt morgonmål dukades fram med omelett, gravad lax, fiskröra, malaxlimpa, mm. Mums. Mitt på dagen började vi packa ihop och åka hemåt åt varsitt håll. Tågresan hem gick snabbt och jag var hemma i Esbo mot kvällen, Jörn hade åkt till Nagu för några dagar.

Att träffa gamla goda vänner, umgås och koppla av tillsammans ger så otroligt mycket energi och glädje. Det fina är att alla kan vara sig själva, vi är raka, öppna och ärliga med varandra. Känner mig så tacksam att ha dessa härliga kvinnor i mitt liv! Alla har det rätt så bra i sina privatliv just nu, på jobbfronten vissa hinder att övervinna, men det finns mycket att glädjas över.

 Vi såg en flock på över 20 svanar när vi körde till hamnen. Nr 200/365
 Ture hänger med!

1 kommentar:

  1. Vilken härlig träff ni haft igen, värdefullt med såna vänner ! Måste läsa upp för Tom ditt inlägg om regnet som regnade in i nya byggnader..alltså hur bygger man nuförtiden..he va betär förr ! Ha en bra vecka, värmebölja utlovas i Vasa, snart e de september !
    Kram syrran

    SvaraRadera